Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@18:59:05 GMT

اینوکس کیش فرصتی برای خودنمایی صنعت مالی

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۶۸۳۵

اینوکس کیش فرصتی برای خودنمایی صنعت مالی

نمایشگاه بهترین فرصت برای ارایه توانمندی هاست و اینوکس کیش می تواند به تعاملی جهانی در عرصه مالی منجر شود و ظرفیت ها را به نمایش بگذارد. اتفاقات سیاسی و گستردگی تحریم‌ها باعث شده تا اقتصاد ایران با چالش‌های جدی رو به رو شود. در این شرایط لازم است تعاملات گسترده‌ای صورت بگیرد تا ظرفیت‌های داخلی به نمایش گذاشته شود و راهکار‌هایی برای کمرنگ کردن تحریم‌ها و تهدید‌ها اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای تحقق این مهم، نمایشگاه‌ها نقش بی بدلیلی ایفا می‌کنند.   از آنجا که اقتصاد ایران تابع رویکرد‌های سیاسی است و هر گونه تغییر در عرصه‌های جهانی و داخلی، بر شرایط کشور تاثیر می‌گذارد، وضعیت کنونی نیازمند بررسی و رویکرد‌های آینده نیازمند پیش بینی است. برای دستیابی به این سیاستگذاری ها، لازم است فعالان عرصه‌های مرتبط در محلی گردهم آیند و با عرضه توانمندیها، چالش‌ها را مدیریت کنند.   بی شک اقتصاد ایران در عرصه‌های مالی با محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های گسترده‌ای رو به رو شده که با مدیریت درست آن‌ها می‌توان به مشکلات پایان داد. توقیف ده‌ها میلیارد دلار مطالبات ایران در کشور‌های جهان، باعث شده که در تامین نیاز‌های کشور با چالش رو به رو شویم و از سوی دیگر با ابزار‌های گوناگون، بدنبال دور زدن تحریم‌ها باشیم که هزینه‌های سنگینی روی دوش ما می‌گذارد. به همین دلیل لازم است در قالب هم افزایی، راهکار‌های احتمالی را بررسی کنیم و در قالب اتحاد گروهی به مرحله اجرا درآوریم.   برای رسیدن به اهداف و دستاوردها، باید در محلی مشخص با هدفی معلوم گردهمایی صورت بگیرد که نمایشگاه‌ها می‌تواند بهترین ابزار باشد. برنامه ریزی دقیق جهت مواجهه با فرصت‌ها و چالش‌هایی نظیر تقویت سرمایه گذاری در اقتصاد مولد و تسهیل توسعه و تجارت، ساماندهی سیاست‌های پولی و مالی کشور، توسعه مناطق آزاد و ویژه و نقش این مناطق در توسعه اقتصادی کشور، مواجهه با ابر چالش‌های زیست محیطی، تقویت شفافیت اقتصادی کشور، تقویت و اصلاح شبکه بانکی کشور، تکمیل زنجیره‌های تولید ملی، امنیت سرمایه‌گذاری و رفع موانع، بهبود فضای کسب و کار، بازسازی و تقویت مناسبات بین المللی به ویژه منطقه‌ای در راستای جذب سرمایه‌گذاری خارجی و تقویت و توجه بیش از پیش به اقتصاد دانش بنیان و برنامه ریزی جهت تأمین نیازمندی‌های فناورانه داخلی و افزایش میزان صادرات این محصولات، تقویت بازار سرمایه و روش‌های نوین تامین مالی و بهره برداری و مواجهه با فرصت‌ها و تهدید‌های ناشی از تحولات اخیر بین المللی و بسیاری مباحث کلیدی دیگر همگی موکد ضرورت این همفکری، همکاری و تعامل بین کلیه ارکان اقتصادی در بخش‌های خصوصی و دولتی کشور است.   رویداد KishINVEX® به عنوان یکی از بزرگترین رویداد‌های اقتصادی کشور در سالیان گذشته با حمایت و مشارکت نهادها، سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی و خصوصی فعال در زیست بوم بازار سرمایه و سرمایه گذاری کشور به محلی جهت ارائه تصویری کامل از قابلیت ها، ظرفیت‌ها و شرایط کلان اقتصادی کشور، تقارن و تبادل اطلاعات فعالان اقتصادی کشور و ایجاد زمینه‌های تحول در مسیر توسعه اقتصادی کشور تبدیل شده است.   نمایشگاه KishINVEX بدلیل حضور درمنطقه آزاد و بدور از مرکز، میتواند فرصت خوبی برای تعامل و همفکری باشد، زیرا مدیران با فاصله گرفتن از مرکز و حضور محض در نمایشگاه، تمام توان فکری خود را برای پربار کردن این نمایشگاه بکار می‌گیرند. مهمتر آنکه منطقه آزاد کیش می‌تواند فضایی مناسب برای حضور غیر مستقیم شرکت‌های بزرگ باشد تا بدلیل بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد، با محدودیت‌های سرزمینی رو به رو نباشند. بنابر این اینوکس کیش می‌تواند یکـــی از بزرگتریـــن رویـــدادهـــای اقتصـــادی کشـــور باشـــد.

در این رابطه مدیرعامل بانک رفاه کارگران در تشریح اهمیت نمایشگاه‌های صنعت مالی گفت: با توسعه ابزار‌های الکترونیکی که در شبکه بانکی اتفاق می‌افتد، جا دارد نمایشگاه‌ها پررنگ‌تر برگزار شود تا بتوان این ابزار‌ها را معرفی کرد.
اسماعیل لله گانی با ابراز تاسف از نبود تعامل و اطلاع رسانی لازم گفت: ابزار‌های مختلفی در حوزه پولی و بانکی کشور طراحی می‌کنیم و هزینه‌های بسیار سنگینی در حوزه‌های نرم افزاری و سخت افزاری متحمل می‌شویم، اما میزان استفاده از این ابزار‌های الکترونیکی خیلی بالا نیست که بخش عمده آن به آشنا نبودن مشتریان از این خدمات و نحوه استفاده از آن‌ها باز می‌گردد.   وی با تاکید بر اینکه نمایشگاه ظرفیت و فضایی است که مردم و ذی نفعان از خدمات و توانمندی‌های بانک آشنا شوند گفت: پس از آشنایی مردم با توانمندی‌ها وظرفیتها، مردم می‌توانند نهایت استفاده را ببرند و در این صورت مردم میتوانند کار‌های خود را به نحو احسن انجام دهند.   مدیرعامل بانک رفاه کارگران با تاکید بر اینکه اهمیت فضای مجازی در اطلاع رسانی و بکارگیری خدمات بدون نیاز به حضور است گفت: با فناوری‌هایی که طراحی و اجرایی می‌شود، مردم نیازی به مراجعه حضوری ندارند و می‌توانند با انجام کارهایشان در فضای مجازی، از اتلاف وقت فاصله بگیرند، اما هنگامی که دراین زمینه اطلاع ندارند، با وجود ظرفیت ها، مردم با مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند.   وی با تاکید بر اینکه امروز در شبکه بانکی به سوی این می‌رویم که خدمات به صورت الکترونیکی، در فضای مجازی و به صورت غیر حضوری انجام شود گفت: نمایشگاه فرصت خوبی برای بانکهاست تا توانمندی‌های خودشان را ارایه دهند و مردم نیز در جریان آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌ها قرار گیرند.   لله گانی بر اهمیت هم افزایی تاکید کرد و گفت: چنانچه هم افرایی ایجاد شود، از سرمایه گذاری در حوزه بانکی نهایت استفاده به عمل می‌آید.   مدیرعامل بانک رفاه کارگران بر اطلاع رسانی گسترده در خصوص زمان و نحوه برگزاری نمایشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: رسانه‌ها پل ارتباطی بین مردم و مسوولان هستند و چنانچه اطلاع رسانی درستی صورت بگیرد، مردم برای حضور در نمایشگاه خواهند آمد.   وی با اشاره به اینکه نمایشگاه صنعت مالی، محل نمایش دستاورد‌ها وتوانمندی هاست گفت: این نمایشگاه تخصصی است و جامعه مخاطب آن نیز مشخص است. بنابر این فاصله مهم نیست و کسانی که برای این نمایشگاه و دستاورد‌های آن اهمیت قایل هستند، مراجعه خواهند کرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اینوکس کیش تحریم بانک اقتصاد پولی مالی سرمایه گذاری اقتصادی کشور نمایشگاه ها اطلاع رسانی توانمندی ها ظرفیت ها ابزار ها رو به رو چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۶۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • خودنمایی سیاه قلمهای بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • خودنمایی ‌سیاه قلم‌های بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود
  • نمایشگاه توانمندی های صادراتی فرصت رشد و تعمیق روابط اقتصادی کشور