Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@10:22:50 GMT

صنعت مالی نیازمند توجه جدی تر و بیشتر+ویدیو

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۰۸۳۲۸

صنعت مالی نیازمند توجه جدی تر و بیشتر+ویدیو

چهاردهمین نمایشگاه صنعت مالی در حالی به کار خود پایان داد که در صورت انتخاب روزها و ساعت های مناسب تر، می توانست پرشورتر برگزار شود. چهارمین روز نمایشگاه صنعت ملی (بورس، بانک و بیمه) با حضور برخی مسوولان و استقبال مردم بهتر از روز‌های قبل برگزار شد تا این نمایشگاه پرشور و اشتیاق به فعالیت خود پایان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در آخرین روز نمایشگاه، مجید بهزادپور رئیس کل بیمه مرکزی برای بازدید وارد سالن 6 شد و به سراغ غرفه ها رفت تا از نزدیک عملکرد نمایشگاه را مورد ارزیابی قرار دهد. شرکتهای بیمه نیز مطالب و خواسته های خود را با رییس کل در میان گذاشتند و ایشان با دقت به ارزیابی مسایل مطرح شده پرداخت.

از سوی دیگر دکتر یعقوب رشنوادی مدیرعامل بیمه سرمد نیز به چهاردهمین نمایشگاه وارد شد و در غرفه بیمه سرمد حضور یافت تا پاسخگوی سوالات مراجعه کنندگان باشد. همچنین مدیران ارشد این بیمه نیز مدیرعامل را همراهی کردند تا به سوالات تخصصی مراجعه کنندگان پاسخ دهند.   بیمه ایران به عنوان سرآمدترین شرکت بیمه، با جدیت تمام در این نمایشگاه حضور یافت. نام و قدمت بیمه ایران مسولیت سنگینی برای این شرکت رقم می زد و باعث می شد سعی کند در نمایشگاه درخشش بیشتری داشته باشد. روابط عمومی بیمه ایران با استقبال از نقطه نظرات و دیدگاههای مشتریان بیمه، بر تعامل بیشتر بیمه و مردم تاکید داشت و معتقد بود در قالب تعامل دو سویه می توان به پیشرفتهای شگرفی در صنعت بیمه نایل آمد.  
در ادامه دکتر محمدابراهیم حسن نژاد رییس صندوق بیمه کشاورزی وارد نمایشگاه شد. حسن نژاد که معتقد بود صندوق بیمه کشاورزی خسارات سنگینی بابت زیان های کشاورزان در نتیجه خشکسالی و سیل و حوادث غیر مترقبه می پردازد، تاکید کرد که می بایست دیگر بیمه ها نیز در این زمینه مشارکت داشته باشند.

همچنین بیمه دی شاهد حضور مدیران ارشد خود در زمینه های مختلف بود. مدیران بیمه دی به نمایشگاه آمدند تا چالشهای صنعت بیمه و راهکارهای رفع آنها را برای مردم تشریح کنند.

بیمه پارسیان نیز با استقبال مردم رو به رو شد زیرا از حضور کارشناسان و مدیران ارشد خود برای پاسخگویی به سوالات مردم بهره می گرفت.

همچنین عبدالمحمود ضرابی، رییس هیات مدیره شرکت بیمه اتکایی آوای پارس که پیش کسوت صنعت بیمه است، در غرفه شرکتهای بیمه حضور یافت و خبرنگاران و البته صنعتگران بیمه که نسبت به توانمندی ایشان ایمان داشتند شرکت بیمه اتکایی آوای پارس، با گرمی به استقبال ایشان می رفتند.

در بیمه پاسارگاد رفت و آمد بسیاری به چشم می خورد و جدیت در پاسخگویی باعث شده بود تا مردم برای دستیابی به سوالات خود، از این غرفه بازدید داشته باشند که البته مدیران و کارشناسان این بیمه در رونق غرفه نقش خوبی ایفا کردند. برای بیمه پاسارگاد تفاوتی نداشت که به مشتری پاسخ میدهد یا جوابگوی سوالات رهگذران است بلکه مهم این بود که با پاسخگویی مناسب، به جذب مخاطب بپردازد.     بیشتر بدانید: رونق نسبی در سومین روز نمایشگاه صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه)

بیمه آسیا که دارنده سابقه و تجربه دراز مدت در صنعت بیمه است، احساس مسولیت قابل توجهی نسبت به نمایشگاه داشت. بیمه آسیا با طراحی مناسب غرفه و تلاش نیروهای توانمند خود، سعی داشت جایگاه خود را در صنعت بیمه حفظ کند. بیمه آسیا نیز از حضور مدیران ارشد و کارشناسان خود نهایت بهره را بکار گرفت و تاثیرات لازم را در نمایشگاه بر جای گذاشت.   بیمه تجارت نو با ادامه فعالیت خود مطابق روزهای قبل، برگزاری نشست های تخصصی در زمینه بیمه را همچنان در روز پایانی ادامه داد و با اقتدار در زمینه برگزاری نشست ها فعالیت کرد. بی شک همگان می دانستند که تجارت نو راس ساعت مقرر و مطابق هر روز نشست تخصصی در زمینه خاصی را برگزار می کند.   بیمه سامان یکی دیگر از بیمه هایی است که با حضور گسترده در نمایشگاه، به فرهنگ سازی در زمینه بیمه پرداخت. بکارگیری تیم مجرب و اطلاع رسانی دقیق و مثبت از جمله اقدامات مثال زدنی بیمه سامان در نمایشگاه چهاردهم بود. 

به جرات می توان ادعا کرد که بیمه ها با تمام توان در نمایشگاه حضور یافته بودند و فرهنگ سازی را در دستور کار داشتند به همین دلیل از هیچ تلاشی فروگذار نبودند. در این بین بیمه مرکزی در قالب یک هماهنگ کننده مادر، فعالیت می کرد و البته پنل های تخصصی را مانند گذشته برگزار کرد. جالب اینکه در آخرین روز پنل بیمه مرکزی، معاون آموزش و پژوهش هلال احمر حاضر شد و در خصوص اهمیت آموزش در صنعت بیمه و هلال احمر توضیحاتی ارایه کرد.

در بخش بانک نیز که تنها سه بانک صادرات، ملی و رفاه کارگران حضور داشتند، شاهد حضور معاونان بانک ملی در غرفه بودیم و جلسات متعددی در زمینه تخصص معاونان بانک ملی برگزار شد.

اگرچه نمایشگاه چهاردهم نسبت به دوره های قبل رونق کمتری داشت، اما در روزهای پایانی با استقبال خوبی رو به رو شد و اظهارات بسیاری از صاحب نظران، غرفه داران و مسوولان بیانگر آن بود که چراغ نمایشگاه بانک، بورس و بیمه به هر قیمتی باید روشن باشد ولو آنکه استقبالی در خور شان صنعت مالی کشور صورت نگیرد.   البته این نمایشگاه می توانست رونق بیشتر و بهتری داشته باشد که بدلیل انتخاب روزها و ساعت های نامناسب، با استقبال در خور شان رو به رو نشد و چنانچه نمایشگاه در یک یا دو روز تعطیل برگزار می شد، استقبال بسیار چشمگیرتر از آن می شد.  نویسنده : کورش شرفشاهی

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه صنعت مالی نمایشگاه بورس بانک صنعت بیمه مدیران ارشد صنعت مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۸۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ اردیبهشت نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران افتتاح می‌شود

نشست خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» با حضور یاسر احمدوند، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و علی رمضانی، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد. 

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به تشریح رویداد نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران پرداخت و گفت: سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ ۱۹ روزِ چهارشنبه تا روز شنبه ۲۹ اردیبهشت در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود. نمایشگاه کتاب که بزرگترین اجتماع فرهنگی مردم پیرامون کتاب و آگاهی‌بخشی است، با اهتمام دستگاه‌ها در سطح تهران برگزار می‌شود.

احمدوند با بیان اینکه نمایشگاه کتاب تهران با حضور ناشران در دو بخش مجازی و حضوری برگزار می‌شود، افزود: فردا نقشه کامل غرفه‌های نمایشگاه در دسترس رسانه‌ها قرار می‌گیرد، تا مردم برای اولین‌بار پیش از برگزاری با جانمایی غرفه‌ها آشنا شوند. از طرفی، تلاش شده تا زودتر واگذاری غرفه‌ها به ناشرانی که کار ساخت‌و‌ساز انجام می‌دهند، انجام شود. از امروز ناشران غرفه‌های خود را دریافت و می‌توانند بعدازظهر امروز اقلام مدنظر خود را به نمایشگاه منتقل کنند. 

در حال تکمیل ...

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • ۱۹ اردیبهشت نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران افتتاح می‌شود
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ توزیع نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • بهار کتاب ایران/از افزایش اجاره غرفه‌ها تاابهامات حضور مهمان ویژه
  • تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز شد
  • حضور بیش از ۱۲۰ شرکت معتبر در نمایشگاه نساجی یزد
  • آغاز تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه کتاب